Felinna Inchloss Slimming Lotion (Dealer Kuantan)

Salam
Hi all! Kina dah test pakai felinna inchloss ni..Lebih kurang 3weeks dah. Memang rasa rugi tak jumpa masa berpantang aritu..Disebabkan masa pregnant berat tak naik sangat & perut pun kecik je, lepas pantang buncit la jugak tapi sikit je la. Tapi sikit2 pun obvious jugak sebab bila tengok bawah tak nampak apa yang sepatutnya boleh nampak..Huahua..(Hanya orang yang mengandung & buncit saje paham). From 32inch lepas berpantang (bengkung malas lagi sebab serbuk berterabur) berkurang kepada 30inch! Tapi kadang2 naik jugak la balik 31inch.!Hahaha. Inch yang kina maksudkan adalah ukuran di pinggang ye. 

Meh baca testimoni dari one of my friend yang pakai inchloss ni jugak.

Ini lepas sehari, lepas 3-4 hari gitu die pm kina cakap 41inch dah. Kina sendiri jeles ok
Kina baru sahaja berdaftar menjadi dealer inchloss untuk kawasan Kuantan lepas rasa best pakai lotion ni. 
Namun kina takkan promote dengan copy paste ayat2 promosi yang sama je. (Kalau tengok la ayat lebih kurang sama tu copy paste tapi belum tentu sang penjualnya pakai. hihi. normal la.) Pakai, berkesan, baru la jual. Itu pendirian kina jela. Ok sambung la pasal felinna inchloss ni.. 
Felinna inchloss lotion RM75 sebotol

First time kina pakai impress sebab warna die warna pink. Scary tapi rasa cute. Hahaha.
First time kina pakai sapu sikit2 rasa sejuk dingin gitu. Pegi tambah sapu lagi kununnya nak rasa lagi dingin. Tidaklah sejuk dingin dah ok, PANAS macam pijar cili kecik tu tapi a bit lesser. Boleh tahan lama la rasa panas tu. Risau gak terkena dekat baby. Nasib baik takde pape. Apa yang best lotion ni boleh dipakai oleh ibu mengandung & ibu menyusu. Semoga dapat menyusu sehingga 2 tahun ye. Apa lagi kebaikkan die. Haa..Bau die wangi macam shampoo head & shoulder. So kalau pakai pegi office ke pegi shopping ke takde la kantoi kan? Sangat sesuai dijadikan krim bengkung masa pantang sebab panas die lama gak kalau sapu banyak. 

Korang percaya ke tak payah bersenam, tak payah jaga makan, tak payah minum air kosong boleh kurus kalau pakai lotion ni? Kina rasa tak de jalan mudah utk slim balik. Walaupun kina ni malas tak mungkin la pegi jogging seme tu. Buat keje rumah pun exercise la tu, solat 5 waktu tu pun exercise, jaga baby lagi exercise. Kina sapu lotion ni dengan harapan dapat tolong maintainkan je. Size seluar kina memang 29-30inch sebelum kawen. Disebabkan kina nak menyusu makan memang macam orang tak makan 2 hari. Kalau tak pakai maybe bleh naik lagi dari 32inch itu hari.

Ini review ikhlas dari kina. Sharing is sexy! Tapi kalau korang nak beli dari kina, lagi kina suka, rezeki baby. Hehe. Kalau korang nak beli kat orang lain pun boleh. No problem at all. Nama pun kina nak share. Tapi InsyaAllah produk ni pun berkesan macam 3D Crest Whitestrip yang kina jual tu. 

Berminat untuk beli dari kina? 1 botol RM75 sahaja! Free pos laju with tracking no!
Kalau orang Kuantan boleh COD ye.
Email kina di : shakina.farhan@yahoo.com

3 comments:

selembut sinaran mentariMU said...

aiyooooo....sudah tpengaruh nihhh....ilang byk2 inci tuuu....:P

Shakina Farhan said...

hee..mari lah cuba..:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

AIDASILAWATI MANAB said...

saya dari kuantan...mcmana saya nak order barang ini...

 

Track Your Shipment Here

MESSAGE FROM THE OWNER


I'm using all my products in this blogshop so don't hesitate to ask about my experience.

I'm not an authorized reseller for 3D Crest Whitestrips since I buy them from oversea based on demand so buy at your own discretion.

Just email me at shakina.farhan@yahoo.com for any inquiries..

Within 24 hours if there is no reply, kindly post a comment in this blog because your email might be lost in spam.. tq..